Kırıkkale Belediyesi düğün salonunda ilk tören

Kırıkkale Belediyesi tarafından tamamlanan Düğün ve Kona Salonu salonu Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın’da katıldığı ilk merasim ile hizmete açıldı.

BAŞKAN ÖNAL’DA MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla, Millet Bahçesi içerisinde restore edilen bina Düğün Salonu ve Kına Salonuna çevrilmişti. Hizmete hazır hale gelen yeni mekanda hayallerini gerçekleştirmek isteyen genç çiftleri için de kısa süre önce rezervasyon alınmaya başlanmıştı. Hazır hale getirilen Düğün ve Kına Salonunda ilk merasim Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Tekin Akyön’ün kızı Melike ile Lütfüllah Bayramoğlu’nun oğlu İbrahim'in yüzük merasimleri Kına Salonunda gerçekleştirildi.

BU GÜZELLİK KIRIKKALE’MİZİN

300 kişi kapalı, 200 kişi açık olmak üzere 500 kişi kapasiteli düğün salonu ile 200 kişi kapasiteli Kına Salonu 12 ay süreyle hizmet verecek. Düğün salonunda ilk düğüne katılan ve çiftlerin mutluluklarına ortak olan Başkan Önal, "Genç çiftlerimizi bu özel günleri için Kırıkkale Belediyesi düğün ve kına salonunu seçtikleri ve sizlerin de katılımlarında dolayı teşekkür ediyorum. Düğün ve kına salonumuzu sizler tarafından beğenilmiş olması bizi mutlu ediyor. Burada bir güzellik gördüyseniz bu güzellik Kırıkkale’mizindir” ifadesini kullandı.

ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Düğün, nişan, kına ve benzeri günler için salonu kiralamak ve gün almak isteyenlerin Millet Bahçesi içerisinde bulunan Düğün ve Kına Salonuna müracaatta bulunmalı gerekiyor. Oldukça uygun fiyatlarla kiraya verilen Düğün ve Kına Salonu genç çiftlere sunduğu ambiyans, renkli görüntüsü ve millet bahçesi içerisinde ki tabiat güzelliği ile de ayrıca dikkat çekiyor. Kırıkkale’ye kazandırılan eserden dolayı merasime katılan vatandaşlar mutluluklarını dile getirerek Başkan Ahmet Önal’a teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri