Ergin: “Geleceğe bırakılacak en güzel miras”

Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, Karakeçili’de bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen şenlikten dolayı gururlu ve onurlu olduklarını belirtti. Ergin, “Bu Uluslararası kültürel şenlik, Karakeçili’nin geleceğe bırakacağı en güzel mirastır” dedi.

BÜYÜK BİR HEYECAN YAŞATTI

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesi, renkli bir şenliğe imza attı. Kamu kaynaklarının kullanılmadığı Kırıkkale Valiliği, Karakeçili Kaymakamlığı ve Karakeçili Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği büyük bir heyecan yaşattı. İki gün boyunca süren şenlikte Kırıkkale başta olmak üzere; Kırşehir, Ankara, Yozgat, Çankırı ve birçok ilden gelen vatandaşlar buluştu.

BÜTÜN GAYRETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ

Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, Karakeçili’de bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen şenlikten dolayı gururlu ve onurlu olduklarını belirtti. Ergin, “Bu Uluslararası kültürel şenlik, Karakeçili’nin geleceğe bırakacağı en güzel mirastır. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu şenlik geçmişimizdeki yaşantıları günümüze taşımaktadır. Karakeçili Kaymakamlığı olarak bu şenliğin daha onlarca, yüzlerce yıl ileriye taşınması amacıyla var gücümüzle bütün çaba ve gayretimizi göstereceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri