Başkan Önal, katı atık tesisini inceledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, katı atık tesisini ziyaret etti. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Önal, gerekli hizmetlerin aksamaması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

EKSİKLİKLER VE TALEPLER GİDERİLECEK

Kırıkkale’de bulunan katı atık tesisinde yapılan çalışmalar, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve ekibi tarafından yerinde incelendi. Tesiste ve tesis alanında nasıl çalışmaların yapıldığını ve ne gibi çalışmaların yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı. Tesisteki çalışmaların aksamaması noktasında eksikliklerin biran önce giderilmesi için harekete geçen Önal, hizmetlerin aksamaması noktasında üzerlerinde düşen görevleri yerine getirdiklerini dile getirdi. Önal, “Birliğimize bağlı Katı Atık tesisini ziyaret ettik, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık.”

YAPILACAK YENİ PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

“Burada görevli personellerimizin ihtiyaç gördüğü ve teknik alanda giderilmesi gereken eksiklikleri giderme noktasında ilgili kurumlarla görüşerek desteğimizi sağlayacağız. Kırıkkale’nin her alanında sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün ekiplerimizle sahadayız. Kırıkkale halkının bize sağlamış olduğu güveni boşa çıkartmama noktasında en güzel hizmeti sunmak için sahadayız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri