Başkan Önal, hasar gören binalarda inceleme yaptı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi'nde yaşanan yıkım olayının ardından hasar gören binaları ziyaret etti.

HASAR TESPİTİNDE BULUNDU

Yıkım sırasında yan binaların zarar görmesi üzerine bölgeye gelen Başkan Önal, mağdur vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayın yakından takipçisi olacaklarını belirten Başkan Önal, gerekli tüm önlemlerin alınacağını söyledi. Çalılıöz Mahallesi'nde daha önce yıkım kararı alınan bir binanın yıkımı sırasında meydana gelen olay sonrası Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bölgeye giderek hasar tespitinde bulundu.

TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

Yıkım esnasında yan binaların da zarar görmesi üzerine mağdur vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Önal, yaşananlardan dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Başkan Önal, "Olayın tüm yönleriyle incelenmesini ve mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını" belirtti.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi'nde yaşanan üzücü olayın ardından vatandaşların yanında yer aldı. Yıkım kararlı alınan bir binanın yıkımı sırasında meydana gelen hasar sonrası bölgeye giden Başkan Önal, mağdur vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinledi. Başkan Önal, "Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yaşanan bu olumsuz olayın bir an önce giderilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri