Başaran: “Önemli yatırımlara imza atacağız”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Onur Başaran, Kırıkkale’de her alanda önemli çalışmalara imza atmak için mücadele vereceklerini dile getirdi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ YAPILIYOR

Geçtiğimiz haftalarda MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine getirilen eğitimci, iş insanı Onur Başaran’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerle birlikte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başaran, ekonomi alanında önemli yatırımların alınması amacıyla ilgili kurumlarla görüşmelere başladı. Kırıkkale’nin ithalat ve ihracat alanında daha üst seviyelere çıkması noktasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başaran, “Heyecanlıyız, Kırıkkale için büyük mücadele vereceğiz” dedi.

BİRÇOK ALANDA GÖREVDE OLACAĞIZ

Türkiye ve dünya genelinde görüşme yapmaya hazırlandıkları iş dünyasından önemli isimler olduğunu vurgulayan Başaran, bu yatırımlardan Kırıkkale’nin nasiplenmesini istedi. Bunun için üzerlerine düşecek her türlü görevi yerine getireceklerini vurgulayan Başaran, “Yönetimimizle birlikte çok kısa süre içerisinde sahaya çıkacağız. Eğitimden sağlığa, savunma sanayisinden diğer yatırımlara kadar birçok alanda görevde bulunan yönetimimiz ile Kırıkkale’nin Türkiye genelinde hak ettiği yerlere gelmesinin gayretinde olacağız” ifadesinde bulundu.

SAHADA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale’nin bünyesinde bulunan ROKETSAN, MKE, Silah İhtisas OSB ve diğer yatırım merkezleriyle İç Anadolu’nun öncü şehirlerinden birisi olacaklarını belirten Başaran, “Gençliğimize, bilgi ve deneyimlerimize güvenerek istihdam odaklı hem kurslar hem de yatırım merkezlerinin olması noktasında sahada var gücümüzle çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür ederim. Kırıkkale’de birliktelik sergileyerek, her alanda sorunların çözümü noktasında da elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri