Baro Başkanlığına iki aday

Kırıkkale Baro Başkanlığı, Ekim ayında seçim heyecanı yaşayacak. Kongrede mevcut başkan Mutlu Korkmaz ile Avukat Turan Zeki’nin yarışacağı kamuoyunda konuşuluyor.

EKİM AYINDA HEYECAN YAŞANACAK

Adalet elçileri olarak bilinen avukatların çatısı olan ve bir arada buluşturan Kırıkkale Barosu’nda başkanlık için heyecan başladı. 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında avukatlar, yeni dönem başkanı için oy kullanacak. Avukatlar, ya mevcut başkan ile ya da aday olan avukatlar arasında kendilerini temsil edecek kişiyi sandıkta seçecekler.

KIRIKKALE’NİN SEVİLEN İSMİ TURAN ZEKİ

6 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında mevcut başkan Mutlu Korkmaz ile Kırıkkale’nin sevilen ve tanınmış avukatlarından Turan Zeki yarışacak. 2 yıl önce yapılan seçimlerde Oğuzhan Coşkun’a karşı seçimi kazanan Mutlu Korkmaz’ın bu defa ki rakibi avukat camiasının sevilen ve tecrübeli ismi Turan Zeki olacak.

RESMİ AÇIKLAMASINI YAPACAK

Yaklaşık 400 üyenin bulunduğu baroda seçimler iki yılda bir yapılıyor. Turan Zeki’nin favori gözüktüğü seçimin heyecanı şimdiden camiayı etkisi altına aldı. Geçmişte seçilen başkan teamül gereği bir dönem yapıp koltuğu yeni bir isme bırakırken Merhum Ethem Demirbaş bu teamülü bozmuştu. Kamuoyunda aday olacağı konuşulan Avukat Turan Zeki’nin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısı ile resmi açıklamasını kamuoyuna duyuracağı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kırıkkale Haberleri