Balışeyh'te ağaçlandırma projeleri sürüyor

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin orta refüjlerinde gerçekleştirilecek ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

FARKLI BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin orta refüjünde gerçekleştirilecek ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şen, iş planlarında yer alan projelerin hayata geçirilmesinin mutluluğunu, Balışeyh halkıyla paylaştı. Proje kapsamında, ilçenin ana yollarında yer alan orta refüjlerin daha yeşil bir görünüm kazanması hedefleniyor. Başkan Şen, "Orta refüj ağaçlandırma çalışmalarımızla artık ilçemizden geçenleri daha düzenli ve yeşil bir Balışeyh karşılayacak," dedi. Bu çalışmaların, hem estetik açıdan hem de çevresel sürdürülebilirlik açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Ağaçlandırma projesinin, sadece ilçenin görüntüsünü güzelleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda hava kalitesinin iyileştirilmesine ve biyolojik çeşitliliğin artırılmasına katkı sağlayacağını belirten Şen, “Bu tür projeler, hem çevremizi korumak hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Balışeyh bırakmak adına atılmış önemli adımlardır,” ifadelerini kullandı. Çalışmaların, kısa süre içinde başlayacağını ve ilçenin her köşesine yeşil alan kazandırmak için daha birçok projenin de planlandığını duyuran Şen, halkı bu süreçte destek vermeye davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri