Balışeyh’in giriş ve çıkışları yenileniyor

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. Sorun ve taleplere çözüm bulan Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “İlçemizin giriş ve çıkışlarında peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM BULUYORUZ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, İlçenin her alanda yatırım alabilmesi noktasında mücadelesini sürdürüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüten Şen, ilçe giriş ve çıkışı noktalarında peyzaj çalışmalarına önem veriyor. Sorun ve taleplere çözüm bulan Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “İlçemizin giriş ve çıkışlarında peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

BİZİM SİZE SÖZÜMÜZ VAR

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “İlçemizin giriş ve çıkışlarına Balışeyh'imizin hakettiği gibi görünmesi için peyzaj çalışmalarını başlattık. Allah güç verdiği sürece bu toprakları parmakla gösterilir bir yer haline getireceğiz. Bizim size sözümüz var. İlçemizin gerçekten büyümesi ve büyük yatırımlar alabilmesi için gece gündüz demeden elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri