Balışeyh, doğal afetlere karşı güçleniyor

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde sağanak yağışların sorun yaşatmaması amacıyla çalışma gerçekleştiriliyor.

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede yaşanan sağanak yağışların olumsuz etkilerini en aza indirmek için başlatılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen, "İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için öncelikli. Bu doğrultuda sel yatakları ve olası doğal afetlere karşı önlem almak amacıyla altyapı çalışmalarımıza başladık. Daha yaşanabilir bir Balışeyh için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Balışeyh’te vatandaşların rahat bir nefes alması için önemli adımlar atılıyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatıyla başlatılan altyapı çalışmalarıyla sel riski minimize edilmeye çalışılıyor. Şen, "Yoğun yağışların neden olduğu su baskınlarının önüne geçmek için sel yataklarını güçlendiriyoruz. Aynı zamanda ilçemizin diğer bölgelerinde de altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Balışeyh Belediyesi, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak için önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Hilmi Şen’in açıklamasına göre, ilçedeki sel yatakları ve olası doğal afet risklerine karşı altyapı çalışmaları başlatıldı. Şen, "Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için çok önemli. Bu nedenle ilçemizi doğal afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için çalışıyoruz. Altyapı yatırımlarımızla Balışeyh’in geleceğini güvence altına alıyoruz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri