KÜ'de e-ticaret ve girişimcilik etkinliği

Kırıkkale Üniversitesi Geleceğin Meslekleri Topluluğu tarafından Girişimci ve E-Akademi'nin kurucusu Taylan Aydın'ın konuk olduğu bir etkinlik düzenlendi.

E-AKADEMİ KURUCUSU AYDIN SUNUM YAPTI

Üniversite kampüsü içerisinde bulunan Sakarya salonunda gerçekleştirilen etkinliğe akademik personeller ve öğrenciler katıldı. e-Akademi Kurucusu Taylan Aydın'ın konuk olduğu etkinlik, e-ticaret ve girişimcilikle ilgilenen kişileri bir araya getirdi. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda Taylan Aydın, e-ticaretin geleceği ve önemi üzerine etkileyici bir sunum gerçekleştirdi. Özellikle Etsy ve Amazon gibi platformların getirdiği fırsatları ve bu alanlarda başarılı olmanın yollarına dair değerli bilgiler paylaştı. Etkinlik, sadece bilgilendirici bir atmosfer sunmakla kalmayıp, aynı zamanda modern iş dünyasının dinamiklerine dair bilinçlenmeyi hedefledi.

E-TİCARETİN GELECEĞİ VE ÖNEMİ

E-Akademi Kurucu Ortağı Hilmi Başat'ın da e-ticaret, depo ve dağıtım sistemleri hakkında bilgilendirme yaptığı etkinlik sonrası Geleceğin Meslekleri Topluluğu danışman hocası Doç. Dr Mehmet Pınarbaşı, Taylan Aydın'a e-ticaretin geleceği ve önemi konusundaki değerli görüşleri için teşekkür ederek plaket takdim etti. Bu anlamlı buluşma, gençler ve iş dünyasını bir araya getirerek katılımcılara zengin bir deneyim sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri