Sulakyurt’ta komutanlar terfi aldı

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinde, Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan bazı personeller, rütbelerinde terfi aldı. Rütbeleri takan Sulakyurt Kaymakamı Hasan Burak Bilir, komutanlara görevlerinde başarılar diledi.

KAYMAKAM BİLİR, RÜTBELERİNİ TAKTI

Sulakyurt Kaymakamı Hasan Burak Bilir, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir üst rütbeye terfi olan Jandarma Genel Komutanlığı personeli için düzenlenen rütbe-terfi törenine katıldı. Kaymakam Bilir, bir üst rütbeye terfi olmaya hak kazanan personelleri tebrik etti. Sulakyurt’un huzur ve güvenini sağlamak amacıyla görev yapan herkese teşekkür eden Kaymakam Bilir, Kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Sulakyurt’un her alanda en iyi yatırımı alabilmesi amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Bilir, “İlçemizde bulunan Jandarma ve Emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışmalar gerçekten takdire şayandır. Vatan ve millet uğruna bu önemli görevde bulunan bütün personellerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Kaymakamlık olarak birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza çalışarak daha güzel başarılara imza atacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri