Spor ödülleri 17’nci kez sahiplerini bulacak

Gençlere sporu sevdirmek ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla çalışma sergileyen Kırıkkalegücü Spor Kulübü, geleneksel hale getirdiği ödül töreninin bu yıl 17’ncisi düzenlenecek.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON OLACAK

Faaliyet gösterdiği günden itibaren spor alanında önemli çalışmalara imza atan Kırıkkalegücü Spor Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yılda önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkalegücü Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenecek olan 17'nci spor ödülleri töreni 22 Ekim Salı günü saat 18.00'de Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ İSİMLERE ÖDÜL VERİLECEK

Ödül töreni, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı Güven Gündüz’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek. 17 kategoride verilecek ödüller kapsamında yılın belediye başkanları, federasyon başkanları, sivil toplum kuruluşları ve yılın sporcuları gibi önemli isimlere ödüller verilecek. Kırıkkalegücü Spor Kulübü’nün kuruluş amacının gençlere sporu sevdirmek olduğunu dile getiren başkan Gündüz, “Elimizde bulunan imkanlar doğrultusunda spor alanında önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

YÜZLERCE KİŞİYE ÖDÜL VERİLDİ

Spor alanında bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Bütün gençlerimizi sporu sevdirmek amacıyla mücadele gerçekleştirdik. Kulübümüz kurulduğu ve ödül törenimizi gerçekleştirdiğimiz günden itibaren bugüne kadar yaklaşık 700 kişiye ödül vererek onurlandırdık. Kırıkkale halkının bu ödül törenine sahip çıkmasını bekliyor ve herkesi şimdiden ödül törenimize davet ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri