Sanayi Sitesi ihalesi tamamlandı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, uzun süredir görüşme ve girişimlerin gerçekleştiği Küçük Sanayi Sitesi Projesi’nin ihalesi yapıldı. Kaplan, “Projemiz Kırıkkale’ye hayırlı olsun” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Kırıkkale'de uzun süredir beklenen Küçük Sanayi Sitesi Projesi’nin ihalesi nihayet tamamlandı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, projenin 790 milyon TL bedelle ihale edildiğini duyurdu. Kaplan, “Uzun süredir görüşmelerini ve girişimlerini gerçekleştirdiğimiz ve daha önce taahhüt ettiğimiz üzere Küçük Sanayi Sitesi Projesi İhalesi gerçekleştirilmiş olup 790 Milyon TL’ye ihale edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Bakan Yardımcımız Ömer Bulut’a ve TOKİ Başkanımız Mustafa Levent Sungur’a destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi ve gelişmesi için ellerinden gelen çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaplan, “Sanayi sitemizin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale daha da değer kazanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Kırıkkale'deki sanayi ve ticaret canlanacak, yeni istihdam olanakların oluşacak. Bölge esnafı daha modern ve düzenli bir çalışma ortamına kavuşacak. Küçük Sanayi Sitesi Projemiz, Kırıkkale’nin ekonomik ve sosyal yapısına önemli katkılar sunacak” dedi. İhale Aşağımahmutlar Mahallesi, 1. Etap 268 Adet Sanayi Dükkanı ve 9 Adet Ticari Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini kapsıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri