Kaplan: “Bayramlar kardeşlik bağını güçlendirir”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Bayramınız mübarek olsun! Bu mübarek günlerin hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

HOŞGÖRÜMÜZÜ PAYLAŞMAYI UNUTMAYALIM

Kaplan, “Bayramlar, bizleri bir araya getiren, dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren özel zamanlardır. Bu özel günlerde, ailelerimizle, sevdiklerimizle ve dostlarımızla bir arada olmanın sevincini yaşayalım. Her bayram, geçmişe dönüp baktığımızda bizi biz yapan değerleri hatırladığımız, sevdiklerimizle birlikte olmanın kıymetini daha iyi anladığımız zamanlardır. Bu bayramda da, Kırıkkale'mizin güzel insanları olarak, birbirimize destek olmayı, sevgimizi ve hoşgörümüzü paylaşmayı unutmayalım. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, onların da bayram sevincine ortak olalım.”

YÜZLERİMİZİN GÜLDÜĞÜ BİR BAYRAM OLSUN

“Birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz bu bayramın, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendirmesini diliyorum. Gönüllerimizin aynı sevgi ve barış duygularıyla çarptığı, yüzlerimizin güldüğü, kalplerimizin ısındığı bir bayram diliyorum. Bu bayramda, dualarımızı ve gönüllerimizi, zor zamanlar geçiren Gazze’deki kardeşlerimize yönlendirelim. Oradaki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor, onlara barış ve huzur dolu günler diliyorum.”

MUTLULUK İÇİNDE OLMANIZI TEMENNİ EDİYORUM

Ayrıca, her birinizin bu özel günlerde sevdiklerinizle birlikte, huzur ve mutluluk içinde olmanızı temenni ediyorum. Çocuklarımızın neşeyle koşturduğu, yaşlılarımızın dualarının eksik olmadığı, komşuluk ilişkilerimizin daha da pekiştiği güzel bir bayram geçirin. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun! En derin sevgi ve saygılarımla” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri