Başkan Önal, yangın alanında inceleme yaptı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yenimahalle'de yer alan bir tekstil fabrikasında çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Yangının çıkış nedeni henüz kesinleşmezken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde çevreye sıçraması önlendi. Önal, yaptığı açıklamada, "Yangının söndürülmesinde büyük emek gösteren itfaiye ekiplerimize ve emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. İşletme sahibine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

ÇIKIŞ NEDENİYLE İNCELEME YAPILIYOR

“Yenimahallemizde yer alan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın alalında incelemede bulunup, iş yeri sahibine yanında olduğumuzu belirterek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Yangının çevreye sıçramadan söndürülmesinde özveriyle çalışan İtfaiye ekiplerimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak, işletmenin yeniden faaliyete geçmesi için gereken tüm desteği vereceğiz." dedi. Yangında önemli ölçüde maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri