Balışeyh Gençlik Merkezinden anlamlı hareket!

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde bulunan Gençlik Merkezi, yeni eğitim ve öğretim döneminin açılmasıyla birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gençlik Merkezi ve gönüllü üyeler, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye desteğinde bulundu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

2024-2025 eğitim ve öğretim dönemini başlamasıyla birlikte Balışeyh Gençlik Merkezi, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gençlik merkezi yetkilileri ve gönüllü ekipler tarafından toplanan yardımlar, köylerde ve ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Gençlik Merkezi Müdürlüğü yetkilileri; “Maddi durumu yetersiz olan, öksüz ve yetim çocuklarımızın yanı sıra Balışeyh köylerindeki gençlere kırtasiye yardımı yaparak eğitim hayatlarına destek olmaları, onların geleceklerine yapılan en güzel yatırımlardan biridir” ifadesine yer verdiler.

ÇOCUKLARIMIZIN DAİMA YANIDAYIZ

Yetkililer; “Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, gençlerimizin sadece kendi gelecekleri için değil, toplumun tüm bireyleri için de düşünebildiklerinin kanıtıdır. "Hayatlarının her alanında gençlerimizin çocuklarımızın yanındayız" sözü, bu çalışmanın ne kadar samimi ve içten olduğunu gösteriyor. Bu etkinliğin, diğer gençlere de ilham kaynağı olacağına ve benzer çalışmaların yaygınlaşmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Kırıkkale Balışeyh gençlik merkezi ve gönüllü gençlik liderlerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri