Akyön: “Cumhurbaşkanımızın daima yanındayız”

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepki gösterdi. Akyön, “İnsanım diye gezen herifi, ahlak ve insanlık edep dışı sözlerini şiddetle kınıyorum” dedi.

DÜNYADA KABUL GÖRMÜŞ BİR LİDER

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlere tepki büyüyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, “Ömrünü bir dava uğrundan öte insanlığa harcayan demokratik ortamda milletimizin yüksel oylarıyla seçilen, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden bölge lider, Ortadoğu’da söz sahibi, dünyada kabul gören Türkiye’nin dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hadsiz ve çirkin ifadeler söyleyenin ne denli aşağılık olduğunun göstergesidir, bu sözler asla kabul edilemez.

BU MİLLETİN VE BU ÜMMETİN LİDERİDİR

“İnsanım diye gezen herifi na şerif bir terbiyesizin ahlak ve insanlık edep dışı sözlerini şiddetle kınıyorum. Unutmasınlar ki, o bu milletin ve bu ümmetin lideridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin ifadeler kullanan, cunta zihniyetli, vesayet kırıntısı Tuncay Özkan adlı şahıs ve onun gibiler şunu çok iyi bilsin!

İFADELERİNİ KENDİSİNE AYNEN İADE EDİYORUZ

“Recep Tayyip Erdoğan asla yalnız değildir. Sayın Cumhurbaşkanımıza hem devletimizin başı hem davamızın lideri olarak her daim sahip çıkmak, onun hukukunu gözetmek boynumuzun borcudur! Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik her türden hakaretin ve kötülüğün bedeli gerek hukuk önünde gerekse de siyaseten elbette ödetilir. Bu ahlaksızca yaklaşımı kınıyor, söz konusu vesayet artığı şahsın çirkin ifadelerini kendisine aynen iade ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri