Başkan Uyan'dan öğrencilere destek sözü

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Delice Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen konferansla öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcını kutladı.

BELEDİYE OLARAK YANINIZDAYIZ

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Delice Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen konferansla öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcını kutladı. Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide Başkan Uyan, öğrencilere hem eğitim hayatlarına dair önerilerde bulundu hem de belediye olarak sundukları destekleri anlattı.

GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ

Başkan Uyan, kendi hayat tecrübelerini ve bilgi birikimini öğrencilerle paylaşarak, "Başarılarınızı görmek, bizim için en büyük mutluluk" dedi. Öğrencilerin karşılaştığı sorunları dinleyen Uyan, özellikle belediye misafirhanesinde kalan öğrencilerin barınma, yemek ve diğer ihtiyaçları konusunda çözüm üretmek için gerekli adımları atacaklarını ifade etti. Belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirten Uyan, "Sizlerin rahat bir eğitim hayatı sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Siz yeter ki çalışın ve hedeflerinize odaklanın" dedi. Toplantı sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Uyan, gençlerin sorularını yanıtlayarak samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri