Okulların talepleri yerine getiriliyor

Kırıkkale’de yeni eğitim ve eğitim döneminin başlamasıyla birlikte Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, okul ziyaretlerini sürdürüyor. Okulların eksikliklerini ve taleplerini yerinde tespit eden Aydın, gereken çalışmaların yapılması için harekete geçiyor.

OKUL YÖNETİMİYLE BULUŞUYOR

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın, Delice Şehit Binbaşı Erhan Dikmen Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenler ve okul idaresi ile bir araya geldi. Ziyarette, yeni eğitim öğretim yılı için bir toplantı düzenleyen Aydın, öğretmenlerin yeni dönemdeki çalışmalarını tebrik ederek başarılar diledi.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

Ziyarete, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar ve Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız da eşlik etti. Aydın, öğrencilerin kaliteli bir eğitim alması için gerekli çalışmaların devam edeceğini belirtti. Eğitim alanında ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını vurgulayan Aydın, her sorun ve talebin çözülmesi noktasında her zaman sahada olduklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri