Milli Eğitim Müdürü Aydın, okulları inceliyor

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, anaokulu, ilk, orta ve lise kademelerinin okul binalarına yönelik incelemeleri devam ediyor.

YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

Aydın ve beraberinde Şube Müdürü Ali Güder, 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Necdet Bağcı’dan bilgi aldı. Aydın, okulların dersliklerinde atölyelerde ve okula ait diğer mekanlar ile ders araç gereçlerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Kırıkkale genelinde bütün okulların yeni döneme hazırlandığını dile getiren Aydın, “Sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

BÜTÜN İMKANLARI KULLANIYORUZ

Kırıkkale’nin eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkması için kurum olarak özverili şekilde sahada çalıştıklarını belirten Aydın, “Yeni eğitim ve öğretim dönemine uyumlu şekilde hazırlanıyoruz. Bütün eğitim kurumlarımızda ve öğretmenlerimizin istek ve taleplerini yerine getirmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. İmkanlar dahilinde bütün okullarımızın eğitim kalitesini yükseltiyor, hem öğrenci hem de okul yönetimimizin mutluluğunu düşünüyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri