Başaran Koleji’nde velilerle planlama

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Başaran Koleji, yeni eğitim döneminde çalışmalarını sürdürüyor. Velilerle istişare halinde olan Başaran Koleji, yeni dönem için yapılacak çalışmaların planlamasını yapıyor.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Kırıkkale’de faaliyet gösterdiği günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Başaran Koleji, yeni eğitim döneminde çalışmalarını sürdürüyor. Velilerle istişare halinde olan Başaran Koleji, yeni dönem için yapılacak çalışmaların planlamasını yapıyor. Başaran Koleji, 6. sınıf velilerine okulun konferans salonunda veli bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ OLUŞTU

Akademik hayatlarına 6. sınıf olarak devam edecek öğrencilerin velileri, yıl boyunca gerçekleştireceği akademik, sosyal ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oldular. Seminerde Okul Müdürü Ali Doğan, Koordinatör Şeyda Şahin ve branş öğretmenleri, bu önemli süreçte öğrenci ve veliler en iyi desteği sunacaklarını ve yıl boyunca çalışmalarının aralıksız süreceğini belirttiler. Öğrenciler ve veliler ile işbirliği içinde en iyi sonuçları alacağımıza inandıkları bu süreçte tüm öğrencilere başarılar dilediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri