Bahçesine kaçak kenevir ekti, jandarma yakaladı!

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Delice ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile KOM Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda kenevir, kubar esrar ve kannabinoid ele geçirildi.

KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ


Uyuşturucuyla mücadele kapsamında Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Delice ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile KOM Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Delice ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlıkları ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak icra edilen faaliyetlerde; Delice-Tatlıcak köyü mülki sınırlarında, Ö.G (42) isimli şahsın evinin bahçesinde yapılan aramada 17 kök kenevir bitkisi, 102)gr. kubar esrar ele geçirildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBES BIRAKILDI

Keskin-Ceritmüminli köyü mülki sınırlarında, icra edilen yol kontrol faaliyetinde A.U.B. (22) isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında (6) gram kannabinoid ele geçirildi.
Cumhuriyet savcılığı talimatıyla Ö.G (42) isimli şahıs hakkında adli tahkikata başlanıldı. Şüpheli Ö.G (42) gözaltına alındı, A.U.B. (22) ise adli makamlara sevk edilmiş ve hakkında adli kontrol kararı uygulanarak serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri