Endonezya sağlık heyeti Kırıkkale'de!

Endonezya sağlık heyeti Kırıkkale'de!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Endonezya'dan gelen önemli bir sağlık heyetini ağırladı. Heyet, hastanenin klinik ve ünitelerini gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

SAĞLIK İÇİN SUNULAN İMKANLAR ANLATILDI

Ziyaret sırasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin çalışmaları ve işleyişi hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı ve karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Hastane yönetimi, Endonezyalı heyete hastanenin imkanları ve sunduğu sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Heyete, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve yönetim kadrosu eşlik etti.

endonezya-saglik-heyeti-kirikkalede2.jpg

ULUSLARARASI TANINAN BİR SAĞLIK KURUMU

Endonezyalı misafirler, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinden ve Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak'ın özverili çalışmalarından oldukça etkilendiler. Ziyaretin sonunda misafirler, misafirperverlik için teşekkürlerini ilettiler. Bu ziyaret, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin uluslararası alanda tanınan ve takdir edilen bir sağlık kurumu olduğunu bir kez daha gösterdi. Hastanenin gelişmiş imkanları ve sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri, Endonezyalı heyet tarafından da takdirle karşılandı. Bu tür ziyaretlerin, iki ülke arasındaki sağlık alanındaki iş birliğinin geliştirilmesine katkıda bulunacağı umut ediliyor.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.