Akdoğan: “Şiddet değil, saygıyı hak ediyoruz”

Akdoğan: “Şiddet değil, saygıyı hak ediyoruz”
 İnternet Editörü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu, iş yeri temsilcileri, engelli, gençlik ve kadın kolları ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesinde bayramlaşma ziyaretlerinde bulundular.

HEPİMİZ ŞİDDETE KARŞIYIZ

Akdoğan ve heyeti Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bayramlaşma ziyaretlerine başladı. Ziyarette başkan Akdoğan “Öncelikle bizleri nazik bir şekilde karşılayan Sayın Başhekimimiz Albayrak’a teşekkürlerimizi dile getirmek isteriz. Bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Özveri gerektiren meslek kolumuz bayramda da mesaisine devam etti.

akdogan-siddet-degil-saygiyi-hak-ediyoruz2.jpg

Bayramın mutluluğunun yanı sıra, halkımıza hizmet etmek noktasında tüm enerjisini ve emeğini harcayan sağlık camiamız mesleki gönül rahatlığını ve onurunu da yaşamaktadır. Kelimelere sığdıramayacağımız övgülere layık olan sağlık çalışanlarımız şiddet değil saygıyı hak etmektedir. Bu vesile ile Yüksek İhtisas Hastanemizde görev yapan mesai arkadaşlarımıza Başhekimimiz nezdinde şükranlarımızı ifade ediyoruz.”

BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

“Bu bayramda hissetmiş olduğumuz tüm bu güzel duyguların yanında ise bir yanımızda buruk kaldı. Dünya üzerinde yaşanan zulüm ve saldırıları düşündükçe üzülüyor buna sebep olan tüm etkenleri bütün kalbimizle lanetliyoruz. Diliyoruz ki hem ülkemizde hem de tüm dünyada barış hakim olsun ve mutsuz, umutsuz insan kalmasın. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak şiddetin ve savaşın her türlüsünü kınıyor, tüm insanlığı sevgiye barışa ve sükûnete davet ediyoruz” dedi.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE SERGİLİYORUZ

Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak “Sağlık teşkilatımız görev bilinci ve insan hayatına sağlığına vermiş olduğu değer ile can-ı gönülden halkımıza hizmet etmektedir. Hem bir Başhekim olarak hem de halkımız adına mesai arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveriden ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Albayrak, “

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.