Kırıkkale İl Özel İdaresi Resmi İlan

İHALE İLANI
İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN SATIŞA SUNULAN ARAÇ
1- Mülkiyeti Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne ait 2014 model Volswagen Caravella satış ihalesi.
2- İhale Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi No:30/D Merkez / KIRIKKALE Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası 1.katında bulunan İl Encümeni Toplantı Salonunda 2886 sayılı yasanın 45.maddesi göre Açık Teklif Usulü ile aşağıda yazılı tarihte başlayarak karşısında belirtilen saatte satış ihalesi yapılacaktır.
3- Aşağıda yazılı Volswagen marka aracın tahmini bedeli karşısında belirtilmiş olup, yine karşısında yazılı olan tahmini bedelin satış ihalesi için %3 oranında geçici teminat alınacaktır. Müdürlükten alınacak belge( Bankaya hitaben yazılmış Geçici Teminat yazısı) ile ihale dosyası için T.C Ziraat Bankası Kırıkkale Merkez Şubesindeki 36823942-5214 nolu kurum hesabına ihale saatinden önce geçici teminat yatırılarak alınan makbuzun bir suretinin teslim edilmesi gerekmektedir.
4- Araca ait geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren idarece hazırlanan şartname ihale tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Kırıkkale İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir ve bedelsiz temin edilebilir. Ayrıca www.kirikaleilozelidare.gov.tr web sitesinden veya 0 318 357 37 00’dan dâhili 266 nolu telefonlardan irtibat kurmak suretiyle bilgi alabilirler.
5- Satış yapılacak aracın bilgileri şu şekildedir:
AMARKAMODELKM DURUMURENGİPLAKAMOTOR HACMİARAÇ BEDELİGEÇİCİ TEMİNAT(%3)İHALE TARİHİİHALE SAATİ
1VOLKSWAGEN/CARAVELLA2014124.059,00GRİ71FN4161.968,001.350.000,00 TL45.000 TL14.8.202413.00
6- İsteklilerden istenen belgeler:
a-) İhale katılmak isteyen isteklilerin ihale tarihi ve saatine kadar aşağıda belirtilen evrakları hazırlayarak, İhale Komisyon Başkanlığı’na teslim etmeleri zorunludur.
b-) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları ve Tebligat için Türkiye’de adres göstermek. ( Nüfus Müdürlüğü’nden yerleşim yeri belgesi veya bağlı bulunduğu muhtarlıktan alınmış tasdikli ikametgâh belgesi.) yada e-devlet sisteminden üzerinden alınmış.
c-) Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını( Nüfus Müdürlüğü’nden veya bağlı bulunduğu muhtarlıktan alınmış tasdikli Nüfus Kayıt Belgesi veya arkalı önlü nüfus cüzdanının fotokopisi) Tüzel kişiler için Vergi Kimlik Numarasını bildirmesi zorunludur.
d-) Satın almak istedikleri araca ait teminat makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını 2886 sayılı kanunun 26.maddesine belirtilen teminatlardan herhangi birini vermeleri zorunludur.( Teminat mektubunun geçici, süresiz, limit içi olması ve teyit yazısının da ibrası gerekir.)
e-) Kırıkkale İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alınacak onaylı şartname
g-) Özel hukuka tabii tüzel kişilerin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bağlı bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilinin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yahut benzeri meslek kuruluşlarından ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış olması şartıyla sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye girecek ve teklifte bulunacak kişilerin, tüzel kişiliği temsilen tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri zorunludur.
h-) Kamu tüzel kişiliklerinin ise yukarıdaki (c) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak ya da teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirten belgeyi vermeleri gerekmektedir.
ı-) Yukarıda adresi verilen ihale evrakları kapalı zarf ile ihale saatlerinden önce Encümen Başkanlığına teslim edilecektir.
7- Diğer hususlar ihale şartnamesinde ayrıntılı olarak belirtilmiş olup, ihale iştirak edenler şartnameyi kabul etmiş sayılır.
8- Posta, telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
9- İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
#ilangovtr BASIN NO: ILN02067803