Öğrencilerin yılsonu sergisi büyük ilgi gördü

Öğrencilerin yılsonu sergisi büyük ilgi gördü
 Muhabir
Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi'nin yılsonu resim sergisi, Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın'ın katılımıyla açıldı. Sergiye, Şube Müdürü Bülent İçbudak, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve sanatseverler de yoğun ilgi gösterdi.

EN GÜZEL YANSIMALARINDAN BİRİDİR

Sergide, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel onlarca eser yer aldı. Farklı teknik ve tarzlarla hazırlanan eserler, izleyicileri adeta büyüledi. Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserlerini tebrik ederek, "Sanat, insan ruhunun en güzel yansımalarından biridir. Bu sergide de öğrencilerimiz, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını eserlerine yansıtarak bizlere adeta bir görsel şölen sunmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

rencilerin-yilsonu-sergisi-buyuk-ilgi-gordu-2.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Aydın, ayrıca resim sanatının önemine de değinerek, "Resim sanatı, sadece bir hobi değil, aynı zamanda bir iletişim aracıdır. Öğrencilerimiz, bu eserler aracılığıyla duygularını ve düşüncelerini bizlerle paylaşmaktadırlar. Bu da sanata olan ilgilerini ve yeteneklerini geliştirmeleri açısından çok önemlidir" diye konuştu. Sergi, açılışının ardından da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sergiyi ziyaret edenler, öğrencilerin eserlerini beğeniyle inceliyor ve sanatçıların gelecekteki başarıları için temennilerde bulunuyorlar.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.