Milletimizin gurur dolu 102 yıllık zaferi

Milletimizin gurur dolu 102 yıllık zaferi
 Muhabir
MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başaran, “30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir" dedi.

TOPYEKÛN BİR MÜCADELE

Başaran, 30 Ağustos'un, 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan destansı bir mücadele olduğunu vurguladı. Başaran, 30 Ağustos Zaferi'nin, ülkenin bağımsızlık ve bütünlüğüne yönelik tehditlere karşı verilen topyekûn bir mücadelenin simgesi olduğunu belirterek, "30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir" dedi.

dfkkiei.jpg

COŞKUYLA BAYRAMI KUTLUYORUZ

Mesajında, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitleri saygı ve minnetle anan Başaran, ülkenin dirliği ve birliği için mücadele eden güvenlik güçlerine muzafferiyetler diledi. Başaran, 30 Ağustos ruhunun, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğe emin adımlarla yürümesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Bu kutlu mirasa sahip çıkmak ve Cumhuriyet'imizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için kararlıyız," ifadelerini kullandı. "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, milletimizin gururunun daim olmasını temenni ediyorum," diyerek mesajını sonlandırdı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür - Sanat