Kırıkkaleliler Bozlak Gecesi’nde Buluştu

Kırıkkaleliler Bozlak Gecesi’nde Buluştu
Kırıkkale Belediyesi, Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçılarını Kırıkkaleliler ile buluşturdu. Büyük Şehir Parkı’nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BOZLAK GECESİNE BÜYÜK İLGİ

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkalelileri keyifli bir türkü programıyla buluşturdu. Büyük Şehir Parkı'nda gerçekleşen konserde, türküler ve halaylarla keyifli bir akşam yaşandı. Kırıkkale Belediyesi ile Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği (SAM-DER) ile birlikte düzenlediği “Bozlak Gecesi”ne vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ında izlediği konserde birbirinden güzel türküleri Kırıkkaleli mahalli sanatçılar seslendirildi.

KIRIKKALELİLER GECEDE COŞTU

Ali Demircan’ın sunuculuğunu yaptığı konserde Aşık Dede Bulut, Çetin İçten, Barış İçten, Galip Poyraz Kılıçel, Fuat Özok Müfit Arslan, Ömer Şahin, Çağatay Olgun, Mehmet Erdurucan, Ali Şahin ve Okan Babacan sahne aldı. Kimi zaman ağıt havasında ki türkülerle izleyenleri hüzünlendiren sanatçılar kimi zamanda söyledikleri neşeli türkülerle binlerce Kırıkkaleliyi coşturdular.

kirikkaleliler-bozlak-gecesinde-bulustu2.jpg

HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA GAYRET EDİYORUZ

Program başında SAM-DER Başkanı Erol Tombak, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a plaket takdim etti. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Önal, “Yapmaya çalıştığımız sadece bir tane bir şey var oda sizlere layık olabilmek. Gecemizi gündüzümüze katarak elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya gayret ediyoruz."

kirikkaleliler-bozlak-gecesinde-bulustu1.jpg

"Bu anlamda kültürel faaliyetler ve etkinlikler çok ama çok kıymetli. Bugün SAM-DER sizlerle beraber. Bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi. Konsere Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer, CHP İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Dernek ve Oda Başkanları ile çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum