Kırıkkale’de Kale gibi festival sona erdi!

Kırıkkale’de Kale gibi festival sona erdi!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Valiliği’nin öncülük ettiği Kalefest 2024 etkinlikleri muhteşem görüntülere sahne oldu. SOLOTÜRK gösterisinden konserlere, yemek lezzetlerinden yöresel ürünlere kadar birçok kültürel etkinlik bu festivalde buluştu.

TARİHİ BİR FESTİVAL OLDU

İç Anadolu Bölgesi’nin tam merkezinde bulunan ve 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de güzel değişimler oluyor. Kırıkkale halkının uzun yıllardır hasretle beklediği ve bir ilk ilk olan Kalfeset 2024 ‘Kırıkkale Tanıtım Günleri Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu.

kalefest3.jpg

22-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan festivalde 7’den 70’e on binlerce Kırıkkaleli vatandaş unutulmaz ve tarihi festivalde gönüllerince eğlendi.

kalefest.jpg

KAMU KAYNAKLARI KULLANILMADI

Kamu kaynakları kullanılmadan tamamen Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türk Metal Sendikası, Sinerji, Alfa Solar, Gama Enerji, Moda Life ve Dünyasan'ın sponsor olduğu etkinlikte; SOLOTÜRK gösterisinden konserlere, yemek lezzetlerinden yöresel ürünlere kadar birçok faaliyetler sunuldu. Hafta boyunca süren etkinlikler, Kırıkkale’nin bir araya geldiğinde nasıl güzel işler başarabileceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.