Kırıkkale Üniversitesi’nde renkli festival

Kırıkkale Üniversitesi’nde renkli festival
Kırıkkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Bağlama Takımı tarafından BESST-İVAL'24 kapsamında Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Mavi Salon'da gerçekleşen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Dr. Öğretim Üyesi İdris Çakıroğlu’nun solistliğini yaptığı Türk Halk Müziği Bağlama Takımı öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

besstival2.jpg

HAK ETTİKLERİ ALKIŞI VERMEMİZ GEREKİYOR

Program sonunda konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, ''Sanatçılar alkışla yaşarlar. Son ana kadar sanatçılarımızı destekleyip hak ettikleri alkışı vermemiz gerekiyor. Sanatçılarımız iyi ki varlar. Hocalarımız öğrencilerimizle birlikte çok güzel bir program hazırlamışlar. Güzel Sanatlar Fakültemizin bu BESST-İVAL'24'de çok büyük katkısı var. Bir hafta boyunca 58'e yakın etkinlik yapacaklar. Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz'ın Türk Halk Müziği Bağlama Takımını temsilen Dr. Öğretim Üyesi İdris Çakıroğlu'na çiçek vermesi ve fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.