Genç yazar, Gökçe’nin hayalini yazdı

Genç yazar, Gökçe’nin hayalini yazdı
 Muhabir
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan ve aynı zamanda sınıf öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan Fatma Nur Taşdemir, her insanın halay dünyasını yansıtan bir kitap yazdı.

HAYALLERE GİDEN YOL HİKAYESİ

Yıllar önce hayallerinin peşinde gitmeye karar veren ve Yozgat Sağlık Meslek Lisesi bitirdikten sonra Kırıkkale Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliğinin son sınıfında yer alan genç yazar Fatma Nur Taşdemir, kaleme aldığı kitapla dikkatleri üzerine çekti. Yaklaşık iki yıldır Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan genç yazar Taşdemir, her insanın hayallerine giden yol hikayesini kağıt sayfalarına döktü. Üniversite öğrencisi olduğu dönemde meslek hayatına adım atan ve hem iş hem de eğitim hayatını başarıyla sürdüren Taşdemir, gelecekte önemli yazarlar arasında yer alacağa benziyor.

genc-yazar-gokcenin-hayalini-yazdi-2.jpg

BAŞARABİLECEK GÜÇ ELLERİNDE

‘Gökçe’nin Hayal Dünyası’ başlığı adı altında kitabını çıkartan ve okuyucusuyla buluşturan Taşdemir, ileriki süreçlerde yazacağı yazılarla da dikkatleri üzerine çekecek. Çocukların hayatına dokunmak hayaliyle çıktığı bu yolda çocuk edebiyatına olan ilgisi ile çocuk kitapları yazmaya başlayan Taşdemir, ‘Gökçe’nin Hayal’ dünyası kitabıyla ilk resmi yazısını kaleme almış oldu. Okuyucularına seslenen Taşdemir, “ Sevgili çocuğum, Şu an başaramazsam diye düşündüğün bir işin içinde olabilirsin ya da bunu kesin başaracağım dediğin günlerden birindesin. İstediğin her şeyi başarabilecek güç, ellerinin arasında!

DOLU DOLU YAŞAMAYI SAKIN İHMAL ETME

“Hayatın seni dibe çektiğini hissettiğin anlarda daha da asıl hayata! Sakın korkma, olur mu? Hayatı dolu dolu yaşamayı sakın ihmal etme! Sana bir sır vereyim: Doğduğun gün, yaşam savaşında galip geldin ve şu an ellerinin arasında tuttuğun sayfalar umutla yaşam merdiveninde tırmanmaya devam etmen için umudun olsun! Sevgi ve sağlıkla hitabı ile kitabını tüm çocuklara ve ruhu çocuk kalanlara hitap etmiştir” ifadesinde bulundu. Taşdemir’in kitabı internet üzerinden de satışa sunuldu.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.