Sulakyurt-Balışeyh yolu yeniden başladı

Sulakyurt-Balışeyh yolu yeniden başladı
Kırıkkale’nin Sulakyurt-Balışeyh ilçe yol güzergahları için ek ödenek sağlandı. Yatırım çalışması tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulan çalışmalar, gerekli görüşmeler sonucunda yeniden başladı.

EK ÖDENEK SAĞLANDI

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 60 yıllık sorun olan ve yıllardır yapılmayan Sulakyurt-Balışeyh yol çalışmaları, tasarruf tedbirleri nedeniyle durdurulma kararı alınmıştı. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner ve Milletvekili Mustafa Kaplan’ın yaptığı görüşmeler sonucunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yol güzergahı için ek ödenek sağlandı. Geçmiş dönem yapım çalışmalarına başlanılan yolun büyük bir bölümü tamamlanma aşamasına gelmişti.

sulakyurt.jpg

KONFORLU ULAŞIM SAĞLAYACAK

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Sulakyurt-Balışeyh yolu ek ödeneği sağlandı. Vekilimiz Mustafa Kaplan”a teşekkür ederim. Kaldığı yerden çalışma mevsimi süresince yapımına devam edilecektir. Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ulaşım alanında büyük katkı sağlayacak. Vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla elimizden gelen çalışmayı gösteriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.