Özçelik: “Karakeçili, geçmişine ve geleceğine sahip çıkıyor”

Özçelik: “Karakeçili, geçmişine ve geleceğine sahip çıkıyor”
 İnternet Editörü
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Karakeçili’nin düzenlenen bu etkinlikle geçmiş ve geleceğine sahip çıktığını dile getirdi. Özçelik, “Karakeçili, geçmişiyle gurur duyan, kültürüne sahip çıkan, geleceğe umutla bakan bir ilçedir” dedi.

YARINLARA UMUTLA BAKIYOR

30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği’nde, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerine olan bağlılığını vurgulayan bir konuşma yaptı. Başkan Özçelik, Karakeçili’nin köklü geçmişiyle gurur duyan ve bu mirasa sahip çıkarak geleceğe umutla bakan bir ilçe olduğunu belirtti. Özçelik, "Karakeçili, geçmişiyle gurur duyan, kültürüne sahip çıkan, geleceğe umutla bakan bir ilçedir. Ertuğrul Gazi'yi anmak, bizim için sadece bir tarihî sorumluluk değil, aynı zamanda geleceğimizi inşa etme yolunda bir ilham kaynağıdır” dedi.

karakecili.jpg

DEĞERLİ MİRASI KORUYORUZ

İlçenin tarihsel önemine dikkat çeken Özçelik, Karakeçili'nin, Oğuzların Kayı boyuna mensup Karakeçili aşiretinin tarihi mirasını yaşatan bir yerleşim yeri olduğunu hatırlattı. Özçelik, düzenlenen şenliklerin bu değerli mirası koruyarak kültürel zenginlikleri gelecek nesillere aktarmayı hedeflediğini ifade etti. Özçelik, Karakeçili’nin, Anadolu’nun derin köklerine dayanan tarihi ve kültürel zenginliklerini yaşatmaya devam edeceğini belirterek, ilçenin bu değerlerle geleceğe umutla baktığını söyledi.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.