Miniklerden Başkan Şen’e teşekkür

Miniklerden Başkan Şen’e teşekkür
 Muhabir
Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde Belediye Başkanı Hilmi Şen, her alanda önemli çalışmalara imza atıyor. İlçede yüzme kursuna katılmaları için minikler için servis desteği sağlayan Şen’e anlamlı bir teşekkür geldi.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanında önemli çalışmalara imza atamaya devam ediyor. Belediye olarak mahalle ve sokaklarda çalışmalara imza atan Şen’e İlçede yüzme kursuna katılmaları için miniklerden anlamlı bir teşekkür geldi. Şen, “Yüzme Havuzu kursunun ulaşımları sağladığımız ve yeni parklarımıza teşekkür mahiyetinde bizleri ziyarette bulunan yavrularımıza, onların nezdinde ilçemiz gençleri için sürekli bir çabada bulunan Gençlik ve Spor İlçe müdürümüz Üçler Canatan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

hilmi2.jpg

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Şen, “Bu günün çocukları yarın için ülkemizin geleceği. Çocuklarımız için yapılacak her projede gücümüz yettiğince onların yanında olacağız. Belediye olarak İlçemiz için her alanda çalışma gerçekleştiriyoruz. İmkanlarımız dahilinde daha büyük çalışmalara imza atmak istiyoruz. Sosyal ve kültürel alanda da yatırımlar ve çalışmalar gerçekleştirerek bütün sorunlarımıza kökten neşter vurmak istiyoruz” dedi.

hilmi3.jpg

Bu haber toplam 1712 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.