Milletvekili Öztürk’ten Polis Adem’e destek

Milletvekili Öztürk’ten Polis Adem’e destek
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, geçtiğimiz günlerde evi yanan Polis Adem’i ve ailesini ziyaret etti. Öztürk, yangında büyük hasar gören ev için ilgili yerlerle iletişime geçti.

BÜTÜN KIRIKKALE DESTEK SAĞLIYOR

Kırıkkale'nin simge isimlerinden olan ve yıllardır Zafer Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki trafik akışını gönüllü olarak yönlendiren "Polis Adem" lakaplı sevimli polis memurunun evi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında büyük hasar gördü. Bu üzücü olayın ardından, şehrin dört bir yanından Polis Adem'e destek yağdı.

zturk.jpg

Geçtiğimiz yıl Bahşılı ilçesinde evi yanan Fatma teyzenin evini yaptıran Öztürk, şimdi de evi yanan Polis Adem için yardıma koştu.

halil-oztgurk.jpg

TÜM GÜCÜMÜZLE YANINDAYIZ

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, geçtiğimiz günlerde evi yanan Polis Adem’i ve ailesini ziyaret etti. Öztürk, yangında büyük hasar gören ev için ilgili yerlerle iletişime geçti. Öztürk, “Kırıkkale’mizin sevilen simalarından olan Adem ağabeyimiz ve ailesinin başına gelen elim olay için geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

destek.jpg

Yanmış evinin tekrar yapılabilmesi için Kırıkkale valisi sayın Mehmet Makas ile irtibata geçerek gerekli yardımların yapılması için ricada bulunduk. Bizzat bizlerde destekleyeceğimizi bildirdik. Kardeşimizin yuvasını tekrar yapmak için tüm gücümüzle yanındayız” dedi.

Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.