Köylerin sorunlarına çözüm aranıyor

Köylerin sorunlarına çözüm aranıyor
 Muhabir
Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer; Aydınşeyh, Bıyıkaydın, Selamlı ve Ulaklı köylerini ziyaret ederek birim amirleri ve köy muhtarlarımız ile birlikte köylerin sorunlarını yerinde inceledi.

KIRIKKALE VALİLİĞİ ÖNEMLİ YATIRIM YAPIYOR

Köylerin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Tunçer, imkanlar dahilinde bütün sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini dile getirdi. Kırıkkale Valiliği'nin himayelerinde önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Tunçer, "Bütün köylerimizin sorunlarını çözmek birinci vazifemiz. İnşallah bütün köylerimizin taleplerine yetişeceğiz ve sorunsuz köyler oluşturacağız" dedi.

koy2.jpg

KÖYLERİMİZ DAHA DA GÜZELLEŞECEKTİR

Her alanda bütün köylerin sorunlarını çözmek için mücadele verdiklerini ifade eden Tunçer, “Balışeyh ilçemiz gerçekten çok güzel bir ilçe.

koy3.jpg

İlçemizin bütün köyleri de gerçekten çok güzel. Bizler bu güzelliklerin yaşatılması, sorunların giderilmesi, köyde yaşayan vatandaşlarımızın her alanda daha mutlu olması için devlet olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Yapacağımız daha bir çok güzel yatırımlarla inşallah köylerimiz daha da güzelleşecektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.