Kırıkkale’de spor kompleksi için geri sayım başladı

Kırıkkale’de spor kompleksi için geri sayım başladı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, il merkezinde yapımı devam eden Kapalı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.

YENİ BİR SPOR ALANI OLUŞTURLUYUOR

Yüzde 60'ı tamamlanan tesisin inşaatını yerinde inceleyen Vali Makas, yetkililerden detaylı bilgi aldı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale'nin spor altyapısının güçleneceği belirtildi. Kırıkkale'ye kazandırılacak yeni bir spor alanı olan Kapalı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Vali Mehmet Makas, projenin ilerleyişinden memnuniyetini ifade etti. Yüzde 60'ı tamamlanan tesiste, sporcuların ve vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği modern tesisler yer alacak.

urun.jpg

İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Vali Makas, tesisin yanı sıra, yakınındaki Çoruh Özü Deresi'nin ıslahı çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte hem spor hem de çevre alanında önemli bir adım atılmış olacak.

makas.jpg

Kırıkkale'de spor yapmak isteyenlerin heyecanla beklediği Kapalı Spor Kompleksi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Mehmet Makas'ın da yerinde incelediği projede sona yaklaşılırken, vatandaşlar modern bir spor alanına kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de spor yapmak daha da keyifli hale gelecek.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.