Kırıkkale’de al bayraklı uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Kırıkkale’de al bayraklı uçurtmalar gökyüzünü süsledi
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale'de gökyüzü, minik ellerin tuttuğu Türk bayrağı uçurtmalarıyla renklendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusu, uçurtma şenliğinde zirveye ulaştı.

ADETA BAYRAK DENİZİNE DÖNÜŞTÜ

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Uçurtma Şenliği, yüzlerce çocuğun ve ailenin katılımıyla unutulmaz bir güne dönüştü. Şehrin semaları, dalgalanan Türk bayraklarıyla adeta bir bayrak denizine dönüştü. Bilim Merkezi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümüne yönelik anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Yıldönümüne özel düzenlenen ‘Uçurtma Şenliği’nde yüzlerce Türk bayraklı uçurtmalar gökyüzünü süsledi.

nal.jpg

ÇOCUKLARIN BÜYÜK İLGİSİNİ TOPLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümüne yönelik Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi tarafından ‘Uçurtma Şenliği’ gerçekleştirildi. Çocuklar ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği şenlikte Türk bayrağı desenli uçurtmalar 'yenigün.com' gökyüzünü süsledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, eşi Özge Önal ve başkan yardımcılarıyla birlikte etkinliğe katılım sağladı. Çocukların büyük ilgisini toplayan Önal, onlarla birlikte uçurtma uçurdu.

bilim-merkezi.jpg

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Önal, "Bu şenlik, çocuklarımızın milli bilincini güçlendirmek ve onlara unutulmaz bir 30 Ağustos Zafer Bayramı 'yenigün.com' yaşatmak için düzenlendi" dedi. Önal, “Bilim Merkezimizde düzenlediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü uçurtma şenliğinde, çocuklarımızın sevincine ortak olduk” şeklinde konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkinliğe ailesiyle katılan Zeynep Adıgüzel, "Uçurtmam gökyüzünde dalgalanırken çok mutlu oldum. Türkiye'm için gurur duyuyorum" derken, Mehmet Ocakbaşı ise "Arkadaşlarımla birlikte uçurtma uçurmak çok eğlenceliydi. Büyüyünce ben de ülkem için 'yenigün.com' çalışacağım" şeklinde duygularını ifade etti. Kırıkkale'de düzenlenen uçurtma şenliği, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda gelecek nesillere milli bilincin aşılanması adına önemli bir adım oldu. Çocukların gözlerindeki coşku, Türkiye'nin geleceği için umut verici oldu.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.