Balışeyh Belediyesi’nden servis hizmeti

Balışeyh Belediyesi’nden servis hizmeti
 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde, her alanda önemli hizmetler devam ediyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında okul servisi hizmeti sunacaklarını söyledi.

GÜVENLİ ŞEKİLDE OKULA TAŞIYACAĞIZ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Uyum sürecinin devam ettiği bu haftada, öğrenci ve velilerin sorun yaşamaması anlamında Balışeyh Belediyesi, anlamlı bir projeye daha imza attı. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, çocukların güvenli ve konforlu bir şekilde okula ulaşmalarını sağlamak amacıyla belediye tarafından restore edilen yeni araçların hizmete gireceğini açıkladı.

sohbet.jpg

BİZİM BALIŞEYH’E SÖZÜMÜZ VAR

Servis kaydı yaptırmak isteyen velilerin, Balışeyh Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapmalarının yeterli olacağı belirtildi. Başkan Şen, bu hizmetin Balışeyh halkı ve çocuklarının eğitim hayatına katkı sağlayacağını ifade ederek, tüm velilere duyuruda bulundu.

servis.jpg

Şen, “2024-2025 Eğitim Öğretim yılında çocuklarımızın okul servislerini yeniden restore ettiğimiz araçlarımızla biz karşılıyoruz. Kayıt yaptırmak isteyenler belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri yeterli olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.