Yahşihan’ın çalışmaları değerlendirildi

Yahşihan’ın çalışmaları değerlendirildi
 Muhabir
Yahşihan Belediyesi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlığında yapılan toplantıda, ilçenin gelişmesi için yapılan ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

BAKIM ONARIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Temmuz ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlığında yapılan toplantıda, ilçenin gelişmesi için yapılan ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Altyapı çalışmaları kapsamında mahallelerde kilitli parke taşı ve asfalt serim çalışmaları, su ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmaları, yolların onarımı ve bakımı gibi konularda kararlar alındı

yahsihanin-calismalari-degerlendirildi-2.jpg

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ ANLATILDI

Park ve bahçeler kapsamında ise mevcut parkların düzenlenmesi ve yeni park alanlarının oluşturulması, yeşil alanların çoğaltılması için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Sosyal ve kültürel faaliyetler: Gençlere yönelik sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılması, dezavantajlı gruplara yönelik sosyal destek çalışmaları yapılması kararlaştırıldı. Eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları gibi konularda da kararlar alındı.

yahsihanin-calismalari-degerlendirildi-3.jpg

YENİ PROJELER HAYATA GEÇECEK

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, toplantıda yaptığı açıklamada, Yahşihan'ın gelişmesi için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Sungur, şunları ifade etti: "İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu amaçla birçok proje üzerinde çalışıyoruz ve bu projeleri hayata geçirmek için çabalıyoruz. Alınan meclis kararları ile ilçemize önemli hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. Bu hizmetlerden tüm hemşerilerimiz faydalanacak. Vatandaşlarımızla birlikte Yahşihan'ı daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.