Yahşihan'da yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Yahşihan'da yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
 Muhabir
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Fatih Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol yapım çalışmaları başladı. Çalışmaların başlangıcında kurban kesilerek, hayırlı ve uğurlu geçmesi temenni edildi.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yol yapım çalışmalarının ilçe halkı için büyük önem taşıdığını belirterek şunları söyledi: "Fatih Caddesi'nde başlatılan bu projeyle ilçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Tüm ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun." Sungur, sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını da dile getirdi.

insaat2-001.jpg

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Çalışmalar Fatih Caddesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında zemin güçlendirme, asfalt serme ve refüj düzenleme gibi işlemler yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Fatih Caddesi'nde daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlanması hedefleniyor. Yahşihan Belediyesi yetkilileri, çalışmaların birkaç ay içerisinde tamamlanmasını öngörüyor. Yol yapım çalışmaları nedeniyle Fatih Caddesi'nde zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanabileceği bildiriliyor. Yetkililer sürücülerden dikkatli ve sabırlı olmalarını rica ediyor.

insaat3-001.jpg

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.