Yahşihan'da parklar onarılıyor

Yahşihan'da parklar onarılıyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan parklarda Yahşihan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bu çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, parkların daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ve kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi. Çalışmalar kapsamında: oyun alanlarında bulunan eskimiş oyun grupları yenileniyor. Yürüyüş yolları düzenleniyor. Parkların genel estetiği iyileştiriliyor. Oturma alanları ve yeşil alanlar da onarılıyor.

park-jpg2.jpg

GÜVENLİ OYUN ALANLARI OLUŞTURULUYOR

Başkan Sungur, bu çalışmalarla ilçedeki parkların daha modern ve kullanışlı hale geleceğini ve vatandaşların daha keyifli vakit geçirebileceklerini söyledi. Sungur, parkların yenilenmesi ve çocuklar için güvenli oyun alanlarının oluşturulması konusunda kararlı olduklarını da sözlerine ekledi. Yahşihan sakinleri ise parklarda yapılan çalışmalardan memnuniyet duyuyor. Vatandaşlar, parkların daha güzel ve kullanışlı hale geldiğini ve çocuklarının da bu durumdan çok mutlu olduğunu belirtiyorlar.

park-jpg3.jpg

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.