Vatandaşlara aşure ikram edildi

Vatandaşlara aşure ikram edildi
 İnternet Editörü
Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) ile Kalegenç İzcilik Spor Kulübü’nün birlikte yürüttüğü etkinlik kapsamında sabah namazı sonrasında vatandaşlara özel olarak hazırlanmış Henien aşure paketleri ikram edildi.

HEP BİRLİKTE DUA EDİLDİ

Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure günü ile ilgili Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ile Kalegenç İzcilik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Susam Başkanlığında önemli bir program düzenlendi. Dernek ve kulüp yönetimi ile üyeleri tarafından kentteki bazı cami önlerine stantlar açıldı. Görevliler, namazdan çıkan cemaate aşure vererek vatandaşların aşure gününü tebrik etti.

kiuyk-2.jpg

FARKLI BİR İKLİM YAŞANIYOR

Başkan Mustafa Susam etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, aşurenin öneminin toplumda her zamankinden daha fazla önem taşıdığına dikkat çekti. Ramazan orucundan sonra en faziletli orucun, Allah’ın değer verdiği ay olan Muharrem ayında tutulan aşure orucu olduğunu hatırlatan Susam, “Aşure günü ile ilgili ülkemizin her noktasında, evlerimizde, ailelerimizde komşularımızda çok farklı bir iklim yaşanıyor. Bizler de bu anlamlı günde güzel bir etkinlik gerçekleştirerek günün anısına halkımıza özel olarak hazırlanmış Henien paketleriyle aşure ikramında bulunduk. Vatandaşlarımız uygulamadan büyük memnuniyet duydu. ” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.