Vali Mehmet Makas’tan Pazar ziyareti

Vali Mehmet Makas’tan Pazar ziyareti
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ziyaretleri kapsamında Kaletepe Mahallesi'nde kurulan Pazar Pazarı'nı ziyaret etti. Vali Makas, bu ziyarette pazar esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi.

TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Makas, pazardaki esnaflarla tek tek görüşerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Vali Makas, bu konularda gerekli çalışmalara yapılacağını ifade etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Makas, alışveriş için pazara gelen vatandaşlardan istek ve önerilerini de aldı. Vatandaşlar da Vali Makas'a ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ettiler.

vali-mehmet-makastan-pazar-ziyareti-2.jpg

ESNAF ZİYARETİ MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Vali Makas, pazar esnafına ve vatandaşlara hitaben yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Esnaflarımız bizim can damarlarımızdır. Onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek, bizim görevimizdir. Bugün burada sizlerle bir araya gelerek hem dertleşmek hem de isteklerinizi dinlemek istedim. İnşallah bundan sonra da sizlerle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz." Vali Makas'ın bu ziyareti esnaflar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.