Vali Makas'tan taksici esnafına ziyaret

Vali Makas'tan taksici esnafına ziyaret
Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Bulvar Park Taksi durağında taksicilerle bir araya gelelen Vali Mehmet Makas, esnaflarla bir süre sohbet etti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Valilik hizmet binası yakınında bulunan Bulvar Taksi Durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla bir araya geldi.

ÜŞÜMESİN DİYE TAKSİSİNE ALMIŞTI

Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Bulvar Park Taksi durağında taksicilerle bir araya gelelen Vali Mehmet Makas, esnaflarla bir süre sohbet etti. Vali Makas İzmir'de üşümesin diye aracına aldığı yolcu tarafından silahla vurularak öldürülen Taksici Oğur Erge dolayısıyla Kırıkkaleli meslektaşlarına taziyelerini iletti. Yaşanan elim olaydan dolayı başsağlığında bulunan Vali Makas, taksici esnafına bol ve bereketli kazançlar ile kazasız belasız günler temennisinde bulundu.

vali-makas-taksici-esnafina-ziyaret2.jpg

HAK ETTİĞİ CEZAYI ÇEKSİN

Taksici esnafı ise sürpriz ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirerek Vali Makas’a teşekkürlerini ilettiler. İzmir’de yaşanan elim olaydan duydukları üzüntüyü dile getiren Kırıkkaleli taksiciler “Vatandaşın her anında yanında olan taksici esnafına yönelik son dönemlerde artan cinayet ve şiddet olayları asla kabul edilemez. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Ekmek parasını kazanırken müşterisi tarafından canice vurularak öldürülen merhum meslektaşımıza yüce Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

vali-makas-taksici-esnafina-ziyaret4-001.jpg

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.