Vali Makas, esnafın nabzını tuttu

Vali Makas, esnafın nabzını tuttu
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, ilin ekonomik dinamolarından biri olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kooperatif Başkanı aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği Başkanı olan Osman Cebeci ve çeşitli meslek odaları başkanlarıyla bir araya gelen Vali Makas, esnafın nabzını tuttu. Ziyaret sırasında Vali Makas, kooperatifin faaliyetleri hakkında Başkan Cebeci'den detaylı bilgi aldı. Esnafın karşılaştığı sorunlar, ihtiyaçları ve beklentileri hakkında odaların başkanlarından da birinci ağızdan bilgi alan Vali Makas, esnafın sesi oldu.

esnaf-jpg2.jpg

GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ

Vali Makas, "Esnafımız, ilimizin ekonomik dokusunun en önemli parçalarından biridir. Onların sorunları bizim sorunlarımızdır. Bugün burada, esnafımızın sesini dinlemek ve onlara destek olmak için bir aradayız. Aldığımız bilgiler doğrultusunda, esnafımızın sorunlarına çözüm üretmek için gerekli adımları atacağız."

KIRIKKALE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Vali Mehmet Makas'ın esnafa verdiği önem, ziyaret sırasında bir kez daha ortaya çıktı. Bu ziyaret, esnaf ile yönetim arasında köprü görevi görmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.