Sulakyurt’un talep ve sorunları çözüm buluyor

Sulakyurt’un talep ve sorunları çözüm buluyor
 Muhabir
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Çetiner, ilçesin sorunlarını çözmek için her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getirdi

PAZARDA ESNAFLARLA BULUŞTU

Sulakyurt’un her alanda yatırım alması amacıyla çalışma gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçeye kurulan pazarda esnafları ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnafların sorunlarını dinleyen Çetiner, gerekli çalışmaların yapılması noktasında gerekenleri yerine getireceklerini vurguladı. Çetiner, “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin en güzel yatırımları alması noktasında çalışmamızı yapıyoruz” dedi.

sulakyurtun-talep-ve-sorunlari-cozum-buluyor-2.jpg

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Altyapı ve üstyapı çalışmaları başta olmak üzere ekiplerin sahada hummalı şekilde çalıştığını dile getiren Çetiner, “Çevre düzenlemeleri başta olmak üzere park ve bahçelerde gerekli çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Diğer bir yandan ise vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine acil çözüm üretme noktasında ilgili yerlerle görüşmelerimizi yapıyoruz. İnşallah Sulakyurt’un daha iyi yerlere gelebilmesi amacıyla var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.