Sulakyurt'un köprü demirleri yenileniyor

Sulakyurt'un köprü demirleri yenileniyor
 Muhabir
Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesinde ilçe girişinde bulunan köprü yenileniyor. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, "İlçemiz için her alanda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde önemli bir yenileme çalışması başlatıldı. İlçe girişinde bulunan köprünün demir korkulukları, zamanla oluşan paslanma ve yıpranmalar nedeniyle yenileniyor. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, "İlçemiz girişinden bulunan köprü üzerindeki küflenmiş ve bakıma ihtiyacı olan demir korkulukların boyama ve güzelleştirme işlemleri devam ediyor. 450 adet getirilmiş olan meyve ağaçlarımızın dikme işlemleri devam etmektedir" dedi.

demir.jpg

DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, yaptığı açıklamada ilçenin her alanında gelişim için çalıştıklarını belirtti. Köprü üzerindeki demir korkulukların boyama ve güzelleştirme işlemlerinin yanı sıra, ilçeye 450 adet meyve ağacı getirilerek dikimi gerçekleştirildiğini müjdeleyen Çetiner, ilçenin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.