Sulakyurt’ta sorunlar çözüm buluyor

Sulakyurt’ta sorunlar çözüm buluyor
 Muhabir
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçede bulunan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Çetiner, "İlçemiz için her alanda çalışıyoruz" dedi.

VATANDAŞLARLA HASBİLAH ETTİ

Vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçede bulunan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. İlçede vatandaşlarla bir araya gelen Çetiner, “Hemşerilerimizle hasbıhal ettik. Onların verdiği yetkiyle, onlar için verilen ödeneklerle memleketimize hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Tek derdimiz var memleketimize hizmet etmek. Gökkubbede hoş bir seda bırakmak” dedi.

sorun.jpg

HER ZAMAN HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Sulakyurt’un gelişmesi noktasında her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Çetiner, “Birlik ve beraberlik içerisinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı yenileme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Gece gündüz halkımızın hizmetinde olacağız. Hem halkımızın sorunlarını çözmek hem de önemli yatırımlar gerçekleştirme noktasında gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Devletimizin bütün kademeleriyle görüşerek, ilçemizin sorunlarına çözüm bulmak için sahada çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.