Sulakyurt’ta marketlere denetim

Sulakyurt’ta marketlere denetim
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde tüketici haklarının korunması ve halk sağlığının güvence altına alınması amacıyla zabıta ekipleri tarafından kapsamlı denetimler gerçekleştiriliyor.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR

İlçedeki tüm marketlerde yapılan bu denetimlerde, ürünlerin son kullanma tarihleri, gramajları, fiyat etiketlerinin doğruluğu ve genel hijyen koşulları titizlikle kontrol ediliyor.

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in talimatları doğrultusunda yürütülen bu denetimler, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünlere ulaşmasını sağlamayı hedefliyor. Başkan Çetiner, yaptığı açıklamada, "Halkımızın sağlığı bizim için önceliklidir.”

untitled-1.jpg

GEREKLİ MÜCADELEDE BULUNUYOR

“Bu nedenle zabıta ekiplerimiz düzenli olarak marketlerde denetim yaparak, tüketicinin mağdur olmaması için gerekli tüm önlemleri almaktadır." dedi. Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde herhangi bir usülsüzlüğe rastlanması durumunda, ilgili işletmelere gerekli cezai işlemler uygulanıyor. Ayrıca, vatandaşların şikayetleri de titizlikle değerlendirilerek, gerekli müdahalelerde bulunuluyor.

zabit.jpg

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.